Feministiskt initiativ är ett extremistiskt parti

Egentligen är det ofattbart. Vi har idag ett av de mest extrema politiska partier som det här landet har skådat, med en inte bara manshatisk, rasfokuserad och samhällsomstörtande agenda men också en i övrigt revolutionär strävan att bryta sönder samhället och det Sverige som vi känner. Förutom det centrala med att slå ut och få bort män från alla inflytelserika positioner i samhället och skicka alla pojkar och män på omskolningsläger där de skall ”göras om” till andra sorters människor, står partiet för att lägga ner hela det militära försvaret och öppna gränserna för helt fri och kravlös invandring. För att bara nämna delar av partiprogrammet.

Jovisst är det tillåtet att även galningar och sinnesslöa bildar partier och engagerar sig politiskt. Det ska det vara. Men det är alltså inte att partiet existerar som är problemet. Det är att de okritiskt hyllas av så stora delar av kulturetablissemanget och den svenska journalistkåren. Man skulle kunna säga att det ständigt görs reklam för partiet, eller bedrivs propaganda, genom statliga Public Service och en uppsjö av andra mediakanaler.

Jag vet att frågorna ställts så många gånger nu att det känns löjligt att upprepa dem. Men hur är detta möjligt? Hur kunde Sverige försvinna ner i denna infarkt av dumheter, tokigheter och självdestruktivitet?

Feministiskt initiativ är ett extremistiskt och mycket, mycket osympatiskt parti, lett av en före detta revolutionär kommunist som med tiden har blivit en av vårt lands skickligaste politiska bedragare och manipulatörer, Gudrun Schyman. Kommer F! in i riksdagen så är det sannolikt det värsta som har hänt i det här landets politiska historia. Hela det demokratiska ramverket skulle rämna, särskilt i det utan tvekan skräckinjagande samarbete som kommer att etableras med andra ytterlighetspartier som Miljöpartiet och Vänsterpartiet. Hur tänker Socialdemokraterna kring detta? Det får vi förstås inte veta.

Men det kommer sannolikt inte att ske. Men stanna ändå kvar vid det faktum att så många ur både det mediala, kulturella och opinionsbildande etablissemanget vill att det skall bli verklighet…

Vad säger detta om vår demokrati?

Annons

9 reaktioner på ”Feministiskt initiativ är ett extremistiskt parti

 1. Tack för en mycket bra artikel.

  Tyvärr har jag själv ett par av dessa F!-entusiaster i släkten. Dessutom högutbildade sådana. Ja, det är ju denna typ av människor som röstar på partiet; ett parti för medel- och överklasskvinnor med akademisk examen. Ett parti vars kommunistiska retorik omförpackats med benämningar som ”mångkulturalism”, ”(radikal)feminism” och ”genustänkande”.

  Tyvärr måste jag ge Schyman & Co en motvillig eloge, eftersom det är ett genialiskt sätt att föra ut budskapet på – inte minst till unga kvinnor som aldrig fått lära sig om kommunismens brott.

  Å andra sidan så är det fortfarande minst 95 procent av Sveriges kvinnor som INTE röstar på partiet. När F! startades så talade man om att partiet till och med kunde få 10 procent av rösterna. Å tredje sidan, eller vad jag ska kalla det, så kan F!, Miljöpartiet och Vänsterpartiet få 20 procent av rösterna, vilket bara det är oerhört oroväckande.

 2. Det sorgliga är att etablissemanget okritiskt köper dumheterna från Fi och desssutom uppmuntrar andra att göra detsamma.Det är ju också tragiskt att folk enbart verkar lyssna på de fina orden som kommer ur den slipade Schymans mun men dom orkar inte googla fram partiprogrammet och läsa alla dumheter som står där..
  Eller kanske ännu värre , dom läser programmet och tycker att det är bra.

 3. Själv är jag väldigt nöjd med att äntligen ha flyttat utomlands. Det är säkert Sveriges feminister också, eftersom jag genererat en hel del ”strukturellt förtryck” genom att vara både vit, man, straight och medelklass på en och samma gång ; )

  Dock tycker jag synd om er vettiga som är kvar där hemma. Jag har med viss förskräckelse fortsatt följa nyhetsflödet på denna och andra bra svenska bloggar efter flytten, och kan inte påstå att det ser särskilt muntert ut för Sveriges del.

 4. F! är i mångt och mycket etablissemangets parti. Den här sortens vanvett brukar vara de högre samhällsskitens specialitet. Knäppheten i det hela gör att man måste vara väldigt insatt i detaljerna för att kunna spela med, vilket är typiskt för kotterier. Måltavlan för föraktet och hatet är i första hand svenska män ur arbetarklassen, dvs. det handlar i grunden om klassförakt som man kan göra rumsrent på detta sätt.

 5. Mig gör det inget att folk röstar på fi så länge de inte får över 4 procent. Några röster mindre på mp och v… Visst är det ett djupt osympatiskt parti.

 6. Hej Jussi!
  Du verkar förvirrad. F! är inte extremistiskt. F! vill bara att det du och jag, som varande vita män, redan har skall vara lika självklart tillgängligt för människor av annat kön och annan hudfärg än oss.
  Hej då, glad valborg!

  • Hej Kalle!

   Förvirrad är det nog ytterst få som skulle beskriva mig som. Jag ser också att du har missuppfattat vad Fi egentligen står för. Hoppas att du fortsätter att läsa feminismkritiska bloggar, gör du det med ett öppet sinne är jag övertygad om att du en dag också kommer att förstå vad det hela handlar om. Glad Valborg du också!

  • Vad är det som inte är tillgängligt för kvinnor men som är det för alla män ??

   Jag har aldrig blivit erbjuden någon styrelse- eller vd post i ett storföretag medan jag kan konstatera att det finns kvinnor som Annika Falkengren,Antonia Ax-son Johnsson,Christina Stenbeck med många flera som är vd och/eller styrelseledamöter.
   Jag har aldrig blivit erbjuden partiledarposter medan Mona Sahlin,Annie Lööf och Maud Olofsson är eller har varit partiledare.
   Jag har aldrig blivit erbjuden att jobba som journalist på radio,tv eller tidningar medan jag kan konstatera att det finns ett antal kvinnor som jobbar som journalister.

   Högre studier domineras numera av kvinnor så det finns det inget hinder för kvinnor att ägna sig åt.
   Det är fritt fram för kvinnor att starta företag och bli vd hur mycket dom vill.

   Så fram med det, vad är det en kvinna i dagens Sverige inte får göra ??

   Nog är Fi extremistiska alltid. Ta bort upphovsrätten för film och musikskapare, inför sex timmars arbetsdag för alla utan att tala om hur det skall finansieras,inför genuspedagogik i skolan,höj a.kassan utan att tala om hur det skall finansieras,skicka pojkar och män på omskolningsläger,fokusera på att förbättra kvinnors arbetsmiljö och strunta i männens arbetsmiljö trots att fler män än kvinnor dör på sitt jobb mm,mm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s