Bloggen avslutas och jag vill tacka för mig!

Av skäl som jag inte vill tråka ut mina läsare med, avslutar jag nu skrivandet genom denna blogg. Tack till alla tänkande och kännande människor där ute – och för alla intressanta och inspirerande kommentarer genom detta senaste år.

Framtiden kommer att innebära svåra utmaningar för oss alla. Jag hoppas att förnuftet och ljuset segrar en dag, även om det för tillfället ser mörkt ut.

Jussi H. Lundell

Annons

27 reaktioner på ”Bloggen avslutas och jag vill tacka för mig!

 1. Har haft det på känn sedan ditt föregående inlägg bara försvann. Det känns tråkigt att dina intressanta och välartikulerade kommentarer till vår ack så besynnerliga samtid därmed upphör. Jag önskar dig allt gott och tackar för den tid som varit.

 2. Tack för en väldigt bra blogg. Som ung 30-åring undrar man ju om det alltid har funnits denna typ av dumheter som du har belyst i denna blogg eller om vi lever i en tid som är extraordinär. För världens skull hoppas jag att vår tid är speciell men jag tvivlar. Tack i varje fall.

 3. Jättetråkigt. Din blogg har varit en av de mest läsvärda jag har stött på. Jag hoppas du någon gång återkommer och fortsätter delge oss andra dina kloka tankar. Tack för allt du har publicerat hittills och lycka till i fortsättningen!

 4. Synd, jag som precis hittat till denna blogg. Krönikan om ”intranätet” är nog bland det vassaste jag läst i satirväg. Rent symboliskt om den rådande mentaliteten var den dessutom sann.
  Lycka till fortsättningsvis med hopp om att det som skaver löser sig.

 5. Synd att en sådan skarp skribent slutar skriva.

  Det ska tilläggas. De senaste inläggen tycks präglas av en något pessimistisk underton, som att man glömmer bort att skratta åt idiotin i vår samtid, eller av en uppgivenhet, som att det är kört för oss.

  Det är lätt att slira när man står på ett sluttande plan, omgiven av mörka moln. Ingen har valt att leva i en tid med motsättningar, men vi antar utmaningen. Vi väljer att leva och vi väljer att skratta. Det krävs mer än massmedial propaganda och självupptagna twitterflöden för att demoralisera oss. Det vi bygger från grunden, med respekt för oss själva, vår familj, våra vänner och medmänniskor, det kan de inte förstöra. Vad ska de göra, när radikalfeminismen inte ens klarar av att provocera längre, utan bara framstår som efterbliven. De skriker högre och högre, men blir mer tandlösa för var dag som går. Förnuftet kommer segra.

  Jag hoppas få läsa mer från dig, i något sammanhang, när gnistan tänds.

 6. Oj, tråkigt att höra då dina inlägg alltid varit upplysande, tänkvärda och läsvärda. Men förstår och respekterar ditt beslut. Lycka till och med hopp om att bloggen någon gång återuppstår.

 7. Tråkigt att höra men hoppas att du återvänder i någon form. Din blogg har varit mycket läsvärd och skriven med stort engagemang om många angelägna ämnen.

 8. mina tankar är med dig. det är nog dags för nästa steg, och det måste nog ske i offentligheten. denna samtid saknar framtid. allt gott, einar (askestad)

 9. Inte skulle du tråka ut oss med skälen… Men jag antar att det är personliga skäl och de behöver man inte redovisa öppet. Lycka till med vad det än är som behöver tid och återkom gärna med dina kommentarer till dagens hyckleri i medierna. Det har inte alltid varit ett nöje att läsa dina inlägg på grund av det dystopiska anslaget, men däremot nödvändigt om man vill få ett perspektiv på dumheterna.

 10. Tråkigt att läsa att du slutar blogga. Men det får man respektera. Hoppas bara att du inte är utsatt för ngt hot bara. I detta DDR 2.0 samhälle kan allt hända. Kommer att sakna dina goda artiklar speciellt mot kulturmarxisterna.

 11. Så sorgligt att du slutar bloggen! Men det är vi som ska tacka dig för allt du skrivit. Det har gett mig mycket och jag hoppas på att du en dag kommer tillbaka!

 12. Upptäckte nyligen din blogg och hann rekommendera den till några vänner. Det är verkligen synd att du slutar. De inlägg jag läst har varit väl resonerade och välskrivna, med ett särskilt anslag. Hoppas du återkommer.

 13. Vill bara säga tack för välskrivna och tänkvärda inlägg, och hoppas att bloggen får vara kvar på nätet en tid. Nu är det bara att leta vidare efter andra ”andningshål” här på nätet, så man kan få andas lite lättare, då och då.

  /John N

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s